Αρχική Σελίδα

Weifang Lian-Fa Plastics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Καθιερωμένα το 2007, τα πλαστικά Weifang Lian-FA είναι εξειδικευμένα στην κατασκευή και την εξαγωγή των βιοδιασπάσιμων πλαστικών προϊόντων. Με πάνω από την εμπειρία 10 ετών στην εξαγωγή των βιοδιασπάσιμων πλαστικών τσαντών συμπεριλαμβανομένων των τσαντών μπλουζών, τσάντες στο ρόλο, τα απορρίματα τοποθετούν σε σάκκο, επίπεδες τσάντες, πλαστικές ποδιές και πλαστικά γάντια για να κάνουν πολλή εύνοια του πελάτη. Τώρα, εξυπηρετούμε τους πελάτες στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία και άλλη αγορά που χρειάζεται τα βιοδιασπάσιμα προϊόντα.

Επιμένουμε «σε πίστωση πρώτα, την επιχειρησιακή φιλοσοφία καινοτομίας και ανάπτυξης», και παρέχουμε υψηλό - ποιότητα και υψηλές υπηρεσίες το σε ολόκληρο πελάτη. Τα χαμηλότερα πρότυπα ανοχής που επιτυγχάνονται από το υψηλό σύστημα παραγωγής λήξης μας ελέγχουν ακόμα από τον πιό αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, σημαίνουν ότι τα ανθεκτικότερα προϊόντα είναι έτοιμα για την επιχείρησή σας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. πλαστικών Lianfa Weifang, ΕΠΕ (Lianfa για συντομία) ιδρύθηκε το 2007, Lianfa βρίσκεται στη κομητεία Changle, Lianfa είναι αυτήν την περίοδο ειδικευμένος παραγωγός της συσκευασίας των προϊόντων με το δικαίωμα εισαγωγών και εξαγωγής. Το Lianfa καυχάται τον προηγμένο εξοπλισμό και την ισχυρή τεχνική δύναμη. Τα σημαντικότερα προϊόντα είναι βιοδιασπάσιμες και λιπασματοποιήσιμες τσάντες, επίπεδες τσάντες, τσάντες φανέλλων, βλ. και διπλό βλ. τσάντες, τσάντες λαβών, τσάντες αγορών, τσάντες φανέλλων στο ρόλο, τσάντες απορριμάτων, τσάντες τροφίμων, τσάντες ψυκτήρων., τσάντες πανών, πλαστική ποδιά, πλαστικά γάντια, πλαστικά παπούτσια καθορισμένα, πλαστικό φύλλο σε περισσότερες από 60 σειρές, 100 ποικιλίες.

Weifang Lian-Fa Plastics Co., Ltd. Weifang Lian-Fa Plastics Co., Ltd. Weifang Lian-Fa Plastics Co., Ltd. Weifang Lian-Fa Plastics Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : LIANFA

Ετήσιες πωλήσεις : 6000000-8000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Weifang Lian-Fa Plastics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Weifang Lian-Fa Plastics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Weifang Lian-Fa Plastics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Weifang Lian-Fa Plastics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Weifang Lian-Fa Plastics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Weifang Lian-Fa Plastics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Weifang Lian-Fa Plastics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Weifang Lian-Fa Plastics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις